Ei

Julkaistu Metro-lehdessä 17.9.2015:
http://www.hs.fi/metro/art-2000004994397.html

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Suomeen saapuu ennennäkemätön määrä pakolaisia samalla, kun hallitus kurittaa kansaa säästötalkoilla.

Kiihdymme. Suomi suomalaisille! Emme kuitenkaan osaa tarkalleen määritellä, keitä nuo suomalaiset ovat, kuka kvalifioituu kansalaiseksi.

Kiukuttelemme kaikesta. Emme halua likaisiin, vaivalloisiin, matalapalkkaisiin töihin. Emme halua hoitaa vanhuksiamme, mutta emme halua tänne muita heitä hoitamaan. Emme hanki lapsia, koska ne ovat likaisia, vaivalloisia ja vievät rahaa. Emme kuitenkaan halua tänne muidenkaan lapsia. Ikäpyramidi on vääristynyt ja olemme yhtä mieltä siitä, että se tulisi saada oikaistua. Kunhan ei itse joudu tekemään mitään, eikä luopumaan mistään.

Emme halua maksaa sellaisia veroja, jotka laissa on säädetty maksettavaksi. Keplottelemme, ”verosuunnittelemme”, työskentelemme pimeästi. Mutta haluamme toki pitää hyvinvointiyhteiskuntamme.

Jos olemme pörssiyhtiöiden johtajia, muutamme varoinemme pois Suomesta. Ylpeilemme muualla maamme koulutuksen korkealla laadulla ja maksuttomuudella, mutta emme halua antaa omastamme panosta sen jatkuvuuteen, vaan viemme verorahamme muualle.

Emme halua luopua lomista, lomarahoista, sunnuntailisistä tai mistään muustakaan. Teemme kampanjavideon, missä kehotetaan ostamaan kotimaista, tukemaan suomalaista työtä. Kuvaamme videon muualla, koska työvoima on siellä halvempaa.

Jos olemme ministereitä, emme suostu alentamaan palkkaamme. Muiden palkkaa alennamme. Puhumme yhteisistä talkoista, luovumme palkastamme viikoksi. Osallistumme hyväntekeväisyysmielessä, vapaaehtoisuuspohjalta. Muut pakotamme.

On muukalaisia, jotka pitävät Suomea paratiisina. Ja meillä huoli siitä, että nuo ihmiset pilaavat meidän maamme, meidän maineemme, meidän työmoraalimme korkean tason. Vievät ne työt, joita emme halua, ne naiset, joita emme kaipaa, anastavat metsiemme marjat, joita emme jaksa poimia, vaan ostamme ne mieluummin ylihintaan torilta, johon emme halua töihin, koska palkka ei ole korkea ja aikaiset aamuherätykset ovat rankkoja.

Nuo ihmiset uhkaavat uskontoamme, vaikka juuri erosimme porukalla kirkosta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s